Kráľovstvo zvierat : Skutoční priatelia - Srnková, Monika; Farkas, Rudolf; Kovács, Péter; Nagy, Attila; Ruzsinszki, Zsolt; Szendrei, Tibor; Varga, Zsigmond (Matys, 2021)
Sledujte trasu migrujúcich zvierat a prečítajte si príbehy nezvyčajných priateľstiev medzi zvieratami.