Krvavé preteky - Stiefvater, Maggie, 1981- (Slovart, spol. s r.o, 2020)
Kniha je nabitá nielen dobrodružstvom a nebezpečenstvom, ale aj mágiou. Každý rok sa pod útesmi Skarmouthu odohrávajú krvavé preteky, počas ktorých sa jazdci pokúšajú udržať na divokých vodných koňoch. Devätnásťročný Sean Kendrick preteká, aby opäť zvíťazil. Do súťaže sa prihlásila ako prvé dievča aj Kit Connollyová.