Ľahká fantastika : úžasná Plochozem - Pratchett, Terry, 1948-2015 (Slovart, spol. s r.o, 2019)
Ďalší príbeh o neschopnom čarodejníkovi Vetroplašovi z kultového cyklu Úžasná Plochozem. Vetroplašovi sa zatiaľ akoby zázrakom darí unikať nekompromisnému Smrťovi. Vďačí za to aj zaklínadlu, čo sa mu usídlilo v hlave, keď nazrel do magickej knihy Oktávo. Prefíkané zaklínadlo zaliezlo do šerých zákutí čarodejníkovho mozgu a odvtedy čaká, kedy bude vyslovené.