Megadom na strome. 39 poschodí - Griffiths, Andy, 1961- (Slovart, spol. s r.o, 2020)
Andy s Terrym, aby nepristavili ďalšie poschodia domu v strome. Takže už ich je 39. Prečo? No, samozrejme, pre zábavu. Pridali kadečo diskotéku, kolotoč, čokoládový vodopád. Úspešná séria pobaví malých aj veľkých.