Alchymistova šifra. II, Znamenie moru - Sands, Kevin (Fragment, 2020)
Christopher Rowe sa po objasnení vraždy svojho majstra vracia do lekárne Blackthorn. Čakajú ho však ťažké časy, v celom meste sa šíri mor a s ním spojený strach. Tajomný prorok predpovedá zánik mesta, pokiaľ sa neobjaví zázračný liek, ktorý skutočne funguje.