Apolónov pád. [4], Tyranova hrobka - Riordan, Rick, 1964- (Fragment, 2020)
Bývalý olympský boh Apolón, zakliaty v tele pubertálneho smrteľníka Lestera Papadopoulosa, má pred sebou ďalšiu ťažkú skúšku. Na tábor rímskych polobohov v sanfranciskom zálive sa chystajú zaútočiť rímski imperátori. Majú armádu obrov, netvorov a príšer, a vďaka ničivým zbraniam môžu tábor Jupiter úplne zničiť..