Búrka a veľryba v zime - Davies, Benji, 1980- (Albatros, 2020)
V lete Noi zachránil veľrybku, ktorú búrka vyplavila na breh mora. Prichádza smutná chladná zima a Noi zatúži svoju kamarátku znovu vidieť. Celé dni ju vyzerá a čaká, no márne. Dá ich ďalšia búrka znova dokopy?