Hviezdni priatelia. 3., Tajné kúzlo - Chapman, Linda, 1969- (Albatros, 2020)
Veríte v kúzla? Lebo Lottie a jej kamarátky áno! Dobrodružný svet mágie sa však pred nimi otvorí až po tom, ako sa stretnú s Hviezdnymi zvieratami. Hviezdni priatelia zistia, že v mestečku opäť vyčíňa temná mágia. No medzi kamarátkami práve teraz prepuknú nezhody. Podarí sa Hviezdnym zvieratám presvedčiť ich, aby spolupracovali?