Máme sa radi, aj keď nie sme spolu - McLaughlin, Eoin (Albatros, 2020)
Ježko a korytnačka sú najlepší kamaráti. Veľmi sa chcú objať, ale nemôžu. Sova ich utešovala „Existuje predsa mnoho spôsobov, ako dať najavo, že máte niekoho radi.“ Nežná knižka o tom, ako cítiť blízkosť, aj keď nemôžeme byť spolu.