Neobyčajné deti slečny Peregrinovej. Štvrtá kniha, Mapa dní - Riggs, Ransom, 1979- (Lindeni, 2020)
Prekrásny nový svet, nepredstaviteľné hrozby a dobrodružstvo, ktoré sa len začína! Jacob Portman sa vracia na rodnú Floridu, kde naňho číhajú ďalšie tajomstvá, nové odhalenia i odveké záhady. Našťastie sú tu s ním aj slečna Peregrinová, Emma a ďalší neobyčajní priatelia.