Minecraft. Stratené denníky - Lafferty, Mur, 1973- (Fragment, 2019)
Max a Alica sú dôkazom, že rozdiely nestoja v ceste priateľstvu. Max sa vždy obzerá po nejakom novom dobrodružstve hoci by to znamenalo dostať sa do problémov zatiaľ čo Alica sa radšej drží pravidiel. Jedného dňa však Max objaví starý ošúchaný denník, ktorý obidvoch celkom pohltí.