Od rozprávky k rozprávke. 2, Máša a medveď - Kuzovkov, Oleg, 1960- (Začíname čítať, 2020)
V jednom rozprávkovom lese žije neposedná dievčinka Máša a jej kamarát medveď Miško, ktorý kedysi vystupoval v cirkuse. Poďte s nami a prečítajte si tri príbehy, v ktorých sa dozviete, čo sa stalo, keď k Miškovi zavítal na návštevu malý tučniak, ako Máša liečila vlky alebo aké trampoty nastali, keď Máša dostala štikútavku.