Spát v moři hvězd. Kniha I. - Paolini, Christopher, 1983- (Fragment, 2020)
Mal to byť rutinný prieskum neobývanej planéty. Ale keď pod povrchom neznámeho sveta narazí xenobiologička Kira Navárezová na pozostatok mimozemskej stavby, zmení to navždy nielen ju, ale aj chod ľudských dejín.