Šikovníci : vyhlasujeme pátranie - Konečná, Sabina; Filipi, Tomáš (Albatros, 2020)
Predstavíme vám najrozličnejšie živočíchy. Sú to malí aj veľkí, chlpatí, štetinatí aj operení, a hlavne náramne šikovní: bystrí, usilovní, ochotní spolupracovať, neúnavní v produkcii vecí prvotriednej kvality. Poďte si otvoriť túto knižku a pozrieť sa, akí šikovníci nás obklopujú a prečo nám robí radosť, keď sa dostanú do našej blízkosti.