Zaslepené vojská. 4. - Reeve, Philip, 1966- (CooBoo, 2020)
Nový vek prosperity a mieru je konečne na dosah. Wren Nathsworthyová s otcom Tomom križujú vzdušné obchodnícke cesty a navštevujú jedno úžasné mesto za druhým. Keď však Tom zazrie povedomú tvár, ožije v ňom nádej, že nie je jediný, kto prežil výbuch jeho rodného Londýna.