Divočina - Podprocký, Mikuláš, 1978- (Argo, 2013)
Dej sa odohráva v ďalekej budúcnosti, kedy sa všetka civilizácia presunula do obrieho megamesta, ktoré vysáva život z celej planéty. Zatiaľ čo ľudia žijú vysoko v oblakoch, v základoch mesta, blízko povrchu zeme, vyrastá nová civilizácia - Divočina.