Divočina. II, Exodus - Podprocký, Mikuláš, 1978- (Argo, 2017)
Dej sa, rovnako ako v prvej časti, odohráva v ďalekej budúcnosti, kde sa večný konflikt medzi zverou - Divočinou a ľuďmi dostáva do kritického bodu. Monštrum z pustatiny vtrhlo so zámerom naplniť svoj žalúdok do ľudského Megamesta. Nerozumie tak upozornilo na prítomnosť zvierat žijúcich v jeho zabudnutých a dávno neobývaných častí.