Domáce nálevy : receptúry - suroviny - rady - Kvašňovská, Petra (Bookmedia s.r.o, 2020)
Z domácich surovín si môžeme vyrobiť lahodné nápoje, v ktorých sa spája chuť ovocia, bylín, medu či korenia. Recepty v tejto knihe ponúkajú okrem klasických likérov tiež návody na prípravu liečivých nálevov, ktoré vám pomôžu od rôznych zdravotných problémov.