Fit sladkosti - Wagnerová, Lucia; Vidáková, Diana (Lucia Wagnerová, 2017)
Kniha prináša recepty, ktoré sú oproti klasickým sladkostiam a dezertom: nutrične hodnotné, majú vyšší obsah bielkovín, majú nižší obsah sacharidov a kalórií. Vychutnaj si vynikajúce torty, zákusky, tyčinky, cheesecaky, krémeše, či medové rezy v zdravej a štíhlej verzii.