Fungarium - Hawksworth, D. L., 1946-; Suz, Laura M.; Kooij, Pepijn W., 1983-; Liimatainen, Kare; Prescott, T. A. K.; Davies, Lee; Gaya, Ester (Račte vstoupit do muzea, 2020)
V knihe nájdete mimoriadnu zbierku húb, jednej z najpodivuhodnejších foriem života na Zemi.Dozviete sa, ako sa huby vyvíjali, ako sa rozmnožujú a ako sú dôležité pre život na našej planéte. Huby sú zdrojom potravy a liečiv pre ľudí, ale vo väčšine ekosystémov sú zásadné aj pre rastliny a živočíchy.