Kůstek. Kniha druhá, Oči bouře - Smith, Jeff, 1960- (Světové komiksy česky, 2011)
Kostíka a Thorna prenasledujú zlovestné sny. Sny o drakoch a postavách v kapucni. A v temnote lesov sa zhromažďujú davy potkanov a chystajú sa zaútočiť. Búrka, Moby Dick, veľký červený drak a Pán kobyliek ... tí všetci na vás čakajú v druhej kostíkovskej knihe. Odhaľujú sa prastaré tajomstvá a nebezpečenstvo, ktoré obklopuje dedinu, začína nadobúdať konkrétne obrysy.