Kůstek. [1], Útěk z Kůstkova - Smith, Jeff, 1960- (Světové komiksy česky, 2018)
Príbeh, ktorý mixuje veľké osudové dobrodružstvo s humorom, vás zavedie do sveta, ktorý je plný prapodivných bytostí - večne hladných potkanov, bojových včiel, obrých červených drakov (s cigarou) a agresívnych babičiek. Do sveta krásneho aj nebezpečného.