Legenda H + Z : výbor z díla., První cesta Afrika - Amerika 22.4.1947 - 1.11.1950 - Hanzelka, Jiří, 1920-2003; Zikmund, Miroslav, 1919- (Jota, s. r. o., 2011)
Unikátny zväzok Legenda H + Z mapuje spoločnú cestu Hanzelky a Zigmunda po Afrike a Amerike. Desiatky rokov staré texty vás presvedčia o neuveriteľnej pracovitosti a schopnosti oboch cestovateľov a zároveň vás milo prekvapia svojou nadčasovosťou a poetikou.