Legenda Z + H : výbor z díla. Druhá cesta Evropa - Asie 22.4.1959-11.11.1964 - Zikmund, Miroslav, 1919-; Hanzelka, Jiří, 1920-2003 (Jota, s. r. o., 2011)
Druhá cesta inžinierov Miroslava Zikmunda a Jiřího Hanzelka vedie tentoraz cez Blízky východ, monzúnovou Áziou, Indonéziou, Japonskom a ázijskou časťou bývalého Sovietskeho zväzu. Dvojica legendárnych cestovateľov vyrazila v dvoch autách Tatra 805 v roku 1959 a do Československa sa vrátila v roku 1964.