Vivienne Westwoodová - Westwood, Vivienne; Kelly, Ian (Metafora, spol. s.r.o, 2015)
Vvienne Westwoodová spolu so svojím výstredným partnerom Malcolmom McLarenom otvára začiatkom sedemdesiatych rokov v Londýne butik, ktorý sa stane kolískou úplne nového fenoménu menom PUNK. Dnes má Vivienn svoje pobočky po celom svete a jej nápadmi sa inšpirujú aj tak slávni návrhári, akými sú Karl Lagerfeld či Jean Paul Gaultier.