Warren Trinásty a trinásťročná kliatba. 3 - Rio del, Tania (Albatros Media Slovakia s. r. o., 2020)
Warren si pomaly zvyká na postavenie riaditeľa plávajúceho hotela a navyše chystá oslavu svojich trinástych narodenín! Samozrejme, nič nejde podľa plánov. Hotel Warren stroskotá na tajuplnom ostrove a jeho kamaráta Skica unesú neznámi votrelci.