Modlitba - Kerr, Philip, 1956- (Argo, 2016)
Houstonský agent FBI Gil Martins prechádza už nejaký čas krízou viery. V meste a okolí sa odohrávajú série vrážd. Obete sú dvojakého druhu: pobožní svätuškári, ktorí nikdy nehovoria sprosto a najlepšie sa cíti v kostole, a na druhej strane ateisti, ktorí verejne označili náboženstvo za tmárstvo. Je snáď možné, aby sa v modernom veľkomeste odohrávala skrytá náboženská vojna?