Místa, kam se nechodí - Venglář, Jakub, 1987- (CPress, 2020)
V knihe nájdete predovšetkým veľa zábavných príbehov z odľahlých horských údolí či zapadnutých uličiek - skrátka z miest, kam sa poväčšinou veľmi nechodí, ale kde čakajú tie najznamenitejšiu krásy aj podivnosti nášho sveta.