No fuj! : co všechno lidé jedí - Setchfield, Neil (Nakladatelství Slovart, s.r.o, 2012)
Autor sa túla po miestach s kulinárskymi zvláštnosťami, fotografuje a k snímkam, občas drsným, píše zaujímavé komentáre. Zaujal by vás škorpión v alkohole alebo slizké a rôsolovité slimáky? Táto svojrázna kniha predstavuje viac než 100 zrejme najpozoruhodnejších jedál sveta.