Škola kola - Dressler, Pepa, 1971- (Dressler sport, s.r.o, 2019)
Kniha je určená pre deti i dospelých, chlapcov aj dievčatá, začiatočníkov i aktívnych jazdcov. Ukazuje pestrosť cyklistiky i pohľad na ňu. Vďaka svojim žiakom odhaľuje najčastejšie chyby, ktoré robí väčšina z vás v základných zručnostiach.