Úchvatné cesty vlakem : 60 nezapomenutelných železničních tratí - Malinovský, Vít, 1965- (Lonely Planet (Svojtka & Co.), 2019)
Objavte 60 najúchvatnejších a najpozoruhodnejších železničných ciest, počnúc klasickými diaľkovými traťami, ako je kanadská Rocky Mountaineer alebo austrálska Ghan z Darwinu do Adelaine, a končiac málo známymi klenotmi, skrytými medzi bežnými prepravnými linkami.