Úchvatné svetové automobilové a motorkářské trasy : poznejte nejúžasnejší projížďky po naší planete - Jon, Michal, 1971-; Jonová, Lucie (Lonely Planet, 2018)
Nahliadnite do knihy a inšpirujte sa 50 vybranými trasami z celého sveta. Každá z nich je doplnená o tipy na ďalšie tri trasy podobného rozsahu, náročnosti alebo témy. Rozličné miesta ponúkajú aj rozličné trasy: od jednodenných výletov až po trasy, na ktorej si musíte vyhradiť pár týždňov voľna.