Úchvatné světové běžecké trasy : poznejte nejúžasnější běžecké trasy naší planety - Jon, Michal, 1971-; Jonová, Lucie, 1972- (Lonely Planet (Svojtka & Co.), 2020)
V knihe nájdete opis 50 neuveriteľných trás v 28 krajinách od Kene až po Kanadu, a navyše ďalších 150 doporučených bežeckých tratí. Sú tu popísané všetky typy trás od krátkych mestských behov a prírodných trás až po maratóny.