Řezbářství : jak na ruční výrobu dřevěných předmětů - Karlsson, Niklas (Nakladatelství Slovart, s.r.o, 2018)
Kniha ponúka skvelý liek na stresy dnešného spôsobu života a prostriedky návratu k základom remeselnej výroby. Je praktickou príručkou zoznamujúcou s rôznymi druhmi používaného dreva a jednoduchými nástrojmi, ktoré potrebujete na začiatku.