Milan Veselý : Plocha a priestor v dizajne = Plane and space in design - Veselá-Cohen, Nina; Rišková, Mária, 1974-; Hojstričová, Jana, 1972- (Slovart, spol. s r.o, 2019)
Grafický dizajnér Milan Veselý spolupracoval s väčšinou slovenských vydavateľstiev a zanechal po sebe nesmierne objemnú prácu z oblasti knižnej tvorby a typografie. Rovnako aktívny bol aj na poli plagátovej tvorby - vytvoril množstvo plagátov pre galérie, múzeá, divadlá.