Práce se dřevem : kompletní obrazový průvodce technikami - Forrester, Paul (Nakladatelství Slovart, s.r.o, 2019)
Kniha predstavuje ucelený úvod do práce s drevom, ktorý vás krok za krokom zoznámi so základnými postupmi, ktorými sú rezanie a opracovanie dreva, spájanie či konečná úprava. Obsahuje tiež ukážky odborných postupov pri dyhovanie, rezbárstvo a sústruženie dreva.