Champagne Supernovy : Kate Mossová, Marc Jacobs, Alexander McQueen a renegáti devadesátých let, kteří přetvořili módu - Callahan, Maureen (Nakladatelství Slovart, s.r.o, 2015)
Na sklonku 90. rokov zmenili tri postavy navždy tvár módy a kultúry - Marc Jacobs, Alexander McQueen a Kate Moss. Všetci traja mali úžasný talent a každý mal nejakú temnú stránku, ktorá ho takmer zničila.