Horák - Polák : hovory o divadle - Horák, Karol; Polák, Roman, 1957- (Slovart, spol. s r.o, 2020)
Zo stretnutí dramatika Karola Horáka a režiséra Romana Poláka vzišli zaujímavé inscenácie. Tentoraz sa stretli pri rozhovoroch.