13 vecí, ktoré psychicky silní rodičia nerobia : ako vychovať sebaisté, vyrovnané deti a nastaviť ich myslenie na šťastný, zmysluplný a úspešný život - Morin, Amy (Open Mind, 2019)
Autorka vo svojej knihe nepíše o tom, čo všetko pre dosiahnutie vyrovnaného života treba robiť, ale o tom, čo stačí nerobiť. Svoje myšlienky predstavuje v širšom koncepte osobnej psychickej sily, ktorá ovplyvňuje naše myslenie a následne aj správanie voči sebe či iným ľuďom.