Aha, mami! : gazdovstvo - Rabčanová, Elena (Fortuna Libri, 2020)
Knižky sú vytvorené v spolupráci s odborníčkami na metódu Montessori tak, aby čo najviac podnecovali citlivosť zraku a fantáziu bábätka od najútlejšieho veku.