Ilustrovaná encyklopédia otázok a odpovedí - Urbanová, Monika; Valiente, Francisca; Susaeta, Equipo (Matys, 2018)
Kniha vás prevedie históriou Egypta, priblíži vám dávne mýty a legendy, zavedie vás na stredoveké hrady aj medzi pirátov či bojovníkov z rozličných dôb a končín sveta. Vďaka nej spoznáte zaujímavé druhy živočíchov, prečítate si, ako sa vyvíjali dopravné prostriedky, a dozviete sa niečo aj o fungovaní svojho tela.