Klub ranostajov : ovládni svoje ráno, pozdvihni svoj život - Sharma, Robin S. (Robin Shilp), 1964- (Eastone Books)
Zábavný príbeh o stretnutí dvoch cudzincov v ťažkom životnom období s excentrickým obchodným magnátom, ktorý sa stane ich tajným učiteľom. Spoznáte začiatok dňa géniov a velikánov podnikania, málo známy a ihneď využiteľný model ranného vstávania, neurovedecky podloženú a rokmi overenú techniku. Táto technika pomôže manažérom svetových firiem maximalizovať produktivitu a nepomerne si zlepšiť zdravie.