V tieni Tretej ríše : oficiálne fotografie Slovenského štátu - Koklesová, Bohunka, 1972- (Slovart, spol. s r.o, 2009)
Kniha fotografických reportáží z archívu Slovenskej tlačovej kancelárie predstavuje výber 450 fotografií. Autorka sa sústredila na sformulovanie vzťahu medzi fotografiou a históriou, definuje pojem oficiálna fotografia, tlač, propaganda a cenzúra.