Albert Einstein : Záhady a rébusy : "relatívne" ťažké hádanky a hlavolamy inšpirované veľkým vedcom - Dedopulos, Tim, 1969- (Ikar, a.s, 2018)
Uvažujte ako Albert Einstein a vyriešte vyše 130 najfascinujúcejších záhad, rébusov a hádaniek, aké boli kedy vymyslené. V tejto pozoruhodnej zbierke logických hlavolamov nájdete úlohy pre každého od jednoduchých až po zložité.