Leonardo da Vinci : Záhady a rébusy : hádanky, rébusy a hlavolamy inšpirované renesančným géniom - Galland, Richard Wolfrik (Ikar, a.s, 2019)
Plodná myseľ Leonarda da Vinci umelca, konštruktéra, vynálezcu, anatóma, geológa a kartografa dala svetu nesmierne veľa. Nielenže vytvoril také množstvo náčrtov a plánov objektov, že sa ich ani stáročia po jeho smrti nepodarilo skompletizovať, ale jeho vedecký prístup k výskumu predbehol dobu.