Praktická príručka izbových rastlín - Bailey, Fran; Allaway, Zia (Príroda, 2019)
Praktická príručka izbových rastlín ponúka viac ako 175 podrobných profilov rastlín spolu s odbornými radami a inštrukciami, ako sa o ne starať. Dozviete sa z nej všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste vedeli vytvoriť, kultivovať a starať sa o svoju domácu záhradku.