Abeceda psa Gordona - Vrkoslavová-Ševčíková, Mária (Perfekt, a. s., 2019)
Kokeršpaniel Gordon je priateľ ľudí a najmä detí. Tentoraz sa skamarátil s abecedou. Ako sa mu to podarilo a či aj pes môže mať žiacku knižku, sa dozvieš z príbehov Gordona.