Jazda do školy na brontosaurovi - Liu, Julia, 1964- (Perfekt, a. s., 2020)
Deti ráno samé vstávajú, čistia si zúbky, umyjú sa a oblečú a to len preto, že sa tešia na jazdu na brontosaurovi. Brontosaurus nepotrebuje benzín, nemá výfuk a ani nerobí veľký hluk. Jedného dňa sa však všetko zmení. Brontosaurus už nemôže slúžiť ako školský autobus a všetky deti sú z toho veľmi smutné. Čo sa vlastne stalo?