Strážca zadných dvier - Podracká, Dana, 1954- (Perfekt, a. s., 2020)
Autorka stretá v Banskej Štiavnici chlapca so svietiacim korálikom. Ukáže jej mapu poslania: Mapa poslania je o stretnutiach. Každé stretnutie je dôležité. Inak sa poslanie nenaplní.