Skloňovanie podstatných mien v slovenčine s korpusovými príkladmi - Karčová, Agáta, 1982-; Šimková, Mária, 1963-; Brída, Radoslav; Žáková, Adriána; Garabík, Radovan (Jazykovedný ústav Ľudovíta Štúra SAV Slovenský národný korpus, 2016)
Publikácia obsahuje charakteristiku, definíciu a klasifikáciu podstatných mien.